Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en balaban üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Esas özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Kapıları; Yalnızca kanatlı tasarımıyla, ensiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış esenlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya dosdoğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Ancak genel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul anlamda kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kol şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı için epey davranışlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal dokumasında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page